Η Εταιρεία

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η κτηματομεσίτης  Ελένη Πρίφτη-Βρατσάλη, γεννήθηκε στην Πάτμο (νησί της Δωδεκανήσου), μετακομίζει το 1974  για μόνιμη εγκατάσταση  στην Ρόδο, και έχοντας αγάπη και σιγουριά για το ακίνητο  άρχισε από το 1979 να δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο χώρο του Real Estate τόσο στο νησί της Ρόδου όσο και στα  υπόλοιπα νησιά της Δωδεκανήσου. Από το 2006 είναι εκλεγμένο  μέλος στο διοικητικό συμβούλιο του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου στο Τμήμα Υπηρεσιών. 

Το 2009  γίνεται επίσημο μέλος του μεσιτικού γραφείου ο υιός της Γεώργιος Βρατσάλης, ο οποίος αποφοίτησε το 2007 από το τμήμα Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας του Τ.Ε.Ι  Δυτικής Μακεδονίας παράρτημα Καστοριάς. Το 2009 επίσης  παρακολούθησε σεμινάριο εξειδίκευσης Μεσιτών στο IST College σε συνεργασία με το Σύλλογο Μεσιτών-Αστικών Συμβάσεων Αθηνών-Αττικής του οποίου αποτελεί ενεργό εγγεγραμμένο μέλος. Το 2014 παρακολούθησε πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης (e-learning) του  Πανεπιστημίου Πειραιώς με τίτλο ''Επενδύσεις στις Αγορές Ακινήτων''. Το 2015 παρακολούθησε σεμινάριο ''Μεσιτών-Διαχειριστών Ακίνητης Περιουσίας'' σε συνεργασία με τον Σύλλογο Μεσιτών-Αστικών Συμβάσεων Αθηνών-Αττικής, όπου και έλαβε πιστοποίηση από το αναγνωρισμένο πιστοποιημένο εκπαιδευτικό κέντρο STAREGISTER με τίτλο ''Professional Real Estate Agent / Property Manager''.


Το γραφείο μας όλα αυτά τα χρόνια έχει δημιουργήσει ένα πλούσιο πελατολόγιο  παρέχοντας λύσεις στην εύρεση, πώληση και μίσθωση κατοικιών, επαγγελματικών ακινήτων, οικοπέδων, εξοχικών κατοικιών, ξενοδοχείων αλλά και στην υπόδειξη επενδυτικών ευκαιριών.

Η οργανωτική δομή του μεσιτικού μας γραφείου βασίζεται  στους εξής τομείς:

  • Αγοραπωλησίες & Μισθώσεις Ακινήτων
  • Αντιπαροχές Οικοπέδων
  • Εκτιμήσεις Ακινήτων
  • Εκδόσεις Στεγαστικών Δανείων


Η  συνεργασία μας με έμπειρους δικηγόρους, συμβολαιογράφους, μηχανικούς, τοπογράφους, λογιστές και κατασκευαστικές εταιρείες, μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε κάθε δυνατή εξυπηρέτηση στον πελάτη μας (αγοραστή & πωλητή)  με σεβασμό και  εχεμύθεια,  προκειμένου να τον διασφαλίσουμε και να εκπληρώσουμε τις απαιτήσεις  του ώστε να έχουμε το ανάλογο επιθυμητό αποτέλεσμα.


Σκοπός μας είναι μέσα από τον επαγγελματισμό που μας διακρίνει και της γνώσης μας όλα αυτά τα χρόνια για την κτηματαγορά της Ρόδου  και των υπόλοιπων νησιών της Δωδεκανήσου να παρέχουμε τις κατάλληλες  κτηματομεσιτικές  υπηρεσίες γρήγορα, απλά, με σωστή διαπραγμάτευση, έχοντας πάντα ως αρχή και γνώμονα την αντικειμενική εξυπηρέτηση των πελατών μας. Αυτό που έχουμε κερδίσει όλα αυτά τα χρόνια στο χώρο των ακινήτων είναι η εμπιστοσύνη σας δείχνοντάς σας σεβασμό, τιμιότητα, πίστη και κατανόηση. Μέσα από τις λέξεις διακριτικότητα-αξιοπιστία-ειλικρίνεια θα σας κεντρίσουμε το ενδιαφέρον και θα σας εγγυηθούμε μια πετυχημένη πρόταση συνεργασίας μαζί μας.

 

“Η φιλοσοφία μας και η εμπιστοσύνη μας στην αξία του ακινήτου είναι αυτό που μας έχει καθιερώσει όλα αυτά τα χρόνια στο χώρο του  Real Estate’’.

                                                               

Σύλλογο Μεσιτών-Αστικών Συμβάσεων Αθηνών-Αττικής Αριθμός πιστοποίησης: SCP 151540 Πανεπιστήμιο Πειραιώς
Αριθμός Μητρώου: 8564    

     

 

Το γραφείο μας

Το μεσιτικό Γιώργος Βρατσάλης με μια συνεχή πορεία στο χώρο του Real Estate ως ένα από τα πρώτα γραφεία στη Ρόδο βρίσκεται στην οδό Αλεξ.Διάκου 46 σε κεντρικό σημείο εντός της πόλεως σε ιδιόκτητο χώρο.